Tuoretta kahvia toimitettuna suoraan postilaatikkoosi 


Tutustu avullamme uuteen kahvimakuun joka viikko. Toimitamme kahvin toivommallasi jauhatuksella suoraan postilaatikkoosi.


TUTUSTU PALVELUUMME

Näin The Coffee Box toimii

1. Paahdamme kahvin vasta tilauksesi jälkeen

Kahvimme paahdetaan ja halutessasi jauhetaan äärimmäisellä tarkkuudella juuri ennen toimitusta.

Jokainen kahvi on ainutlaatuinen - paahdamme sen äärimmäisellä tarkkuudella juuri täydelliseksi, jotta sinä voit nauttia parhaasta mahdollisesta mausta.

The Coffee Boxin etiketeissä lukee paahtamispäivämäärä parasta ennen-päiväyksen sijaan!

2. Tuore kahvi toimitetaan suoraan kotiovellesi

Pakkaamme kahvin pakkaukseen joka on suunniteltu mahtumaan postilaatikostasi sisään. Ei tarvetta käydä postissa noutamassa. 

Pakkaamme kahvimme erittäin ohueen pakkaukseen joka on suunniteltu varta vasten mahtumaan postilaatikosta sisään. Pakettimme on kokoa 270mm x 190mm x 20mm.

3. Sinä valmistat elämäsi parhaat kahvit

Vastaanottamasi kahvi on paahdettu vain päiviä ennen sen nauttimista, ja juuri näin kahvin on oikeasti tarkoitettu nautittavan.

Mikä on The Coffee Box?


The Coffee Box toimittaa kotiovellesi viikottain uusia ja tuoreita kahvimakuja ympäri maailman. Hankimme maailmanluokan erikoispapuja suoraan itsenäisiltä viljelijöiltä, paahdamme ne pienissä erissä ja toimitamme ne sinulle muutaman päivän sisällä jauhatuksesta. Näin saat valmistettua ja nautittua parasta mahdollista kahvia kotonasi!

The Coffee Boxin jäsenenä nautit viikottain erinomaisia kahveja ympäri maailman. Näin kaapistasi löytyy aina laadukasta ja tuoretta kahvia. 

The Coffee Box -jäsenyys on täysin joustava - voit pistää jäsenyyden tauolle, perua tai tehdä siihen muutoksia milloin vain, niin usein kuin haluat.

Ei sitovia jäsenyysehtoja, ainoastaan tuoretta kahvia.

Pelkkä tuoksu saa sinut sekaisin - se on yksiselitteisesti pakko kokea.